Organisatieadvies

In de markt merken wij dat werving en selectie, interim management en organisatieadvies steeds verder naar elkaar toe groeien. Door onze krachtenbundeling met bureau Rijnconsult, kunnen wij bij onze trajecten gebruik maken van elkaars expertise, netwerk en ervaring.

Rijnconsult is een gerenommeerd organisatieadviesbureau gericht op Lean, Leiderschap en Ketens&Netwerken. Zij hebben een sterke focus op waarden als kwaliteit en mensgerichtheid. Daarnaast zijn zij, net als wij, actief binnen de publieke sector en werken zij ook samen met gemeenten en provincies, zorginstellingen, maatschappelijke en zakelijke dienstverlening en onderwijs.

Met deze intensievere samenwerking kunt u profiteren van een breder aanbod, waardoor u naast werving- en selectievraagstukken ook bij ons terecht kunt voor alle adviesdiensten op de terreinen Lean, Leiderschap, Ketens& Netwerken en opleidingen en trainingen. Zo zien wij bijvoorbeeld bij de implementatie van grote veranderingen in de langdurige zorg en bij gemeenten in het sociaal domein dat strategie, aanpak en mensen hand in hand gaan en samen bepalend zijn voor succes.

In de praktijk betekent deze samenwerking dat wij blijven opereren onder onze eigen merknaam en volgens onze eigen werkwijze, waarmee privacy van onze relaties en kandidaten gewaarborgd blijft.

Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden op het gebied van organisatieadvies te bespreken. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen voor meer informatie of bij vragen.

>> Meer informatie over de adviesdiensten van Rijnconsult

Rieken&Oomen leestip

De voedselbank is op zoek naar hoog gekwalificeerde vrijwilligers voor staf-functies. Het vinden van...
Door:
Bas van der Velde
Organisatieadviesbureau Rijnconsult neemt Werving & Selectiebureau Rieken & Oomen over. Beide...
Door:
Rijnconsult en Rieken&Oomen
Is het nu (weer) tijd voor een nieuwe tijd? Trendwatchers kondigen dit ieder jaar weer aan. Toch lijkt er nu...
Door:
Rijnconsult