Diversity Day, vier het mee met ons webinar op 6 oktober

Op de eerste dinsdag van oktober is het Diversity Day. In 2020 is dat dus op 6 oktober. Op Diversity Day organiseren deelnemende bedrijven, zoals wij, zelf een eigen activiteit in het teken van diversiteit en inclusie. Meer diversiteit van medewerkers in organisaties leidt tot betere resultaten en creëert een organisatiecultuur die doelgerichter, professioneler, innovatiever en toegankelijker is, gericht op de menselijk maat.

Bij Rieken & Oomen geloven we hierin en worden we door onze opdrachtgevers gevraagd om aan deze diversiteit een bijdrage te leveren. Dat doen wij graag! Diversiteit, in alle vormen, is iets waar wij, elke dag weer, vol overgave aan werken.

Webinar Diversity Day

Vandaar dat wij ook meedoen met Diversity Day op 6 oktober. Vanuit Rieken & Oomen organiseren we een webinar waarbij wij onze werving & selectiekennis op het gebied van diversiteit ter beschikking stellen aan iedereen die hier meer van wil weten. Zo zetten we samen een stap in de goede richting: een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen en benutten. 

Tijdens dit webinar gaan we op een interactieve manier online met jullie in gesprek. We zullen de eerste resultaten presenteren van onze interviews onder jonge toezichthouders naar hoe diversiteit door hen beleefd wordt. Wij gaan in op jullie vragen en je krijgt tips, tricks en inspiratie over hoe aandacht voor diversiteit binnen werving & selectie in goede banen kan worden geleid.


Praktisch:

Datum: 6 oktober
Tijd: 16.00-17.30uur
Waar? Het is een online webinar, je krijgt van ons na je aanmelding een linkje om in te loggen
Kosten: dit webinar is kostenloosDaarnaast doen we mee met de Diversity Day Challenge. Zo zetten we mensen die zich inzetten voor de bevordering van diversiteit en inclusie in het zonnetje, verspreiden we waardering en verbreden we het netwerk. Dit gaat eenvoudig via een post op LinkedIn of het sociale medium wat het beste bij jou past. Jij doet toch ook mee?