Rieken&Oomen bundelt krachten met Rijnconsult

Organisatieadviesbureau Rijnconsult neemt Werving & Selectiebureau Rieken & Oomen over. Beide organisaties werken al veel samen bij het ontwikkelen en veranderen van organisaties door inzet van advies, interim management, werving & selectie, assessment en opleidingen & trainingen. Rieken & Oomen blijft een zelfstandig bedrijf gericht op werving & selectie en interim management.  Oprichtster Tiny Rieken blijft als directeur en adviseur werkzaam binnen het bedrijf.

Rijnconsult en Rieken & Oomen hebben allebei een stevige positie bij gemeenten, in de zorg en in het maatschappelijk middenveld zoals onderwijsinstellingen en woningcorporaties. In alle vraagstukken staat centraal dat het ontwikkelen en veranderen van organisaties altijd leunt op de mensen die het doen.

De opdrachtgevers van Rijnconsult en Rieken & Oomen profiteren door deze samenwerking van de expertise en breed pakket van diensten van beide hecht samenwerkende bedrijven. Vanuit zorgvuldigheid richting kandidaten en opdrachtgevers wordt een deel van de activiteiten van Rieken & Oomen bewust gescheiden gehouden van Rijnconsult. 

Een mooi voorbeeld van de gezamenlijke meerwaarde is een lopend traject bij Voedselbanken Nederland. Zij vroegen ondersteuning bij het moderniseren van de werving & selectie van de vrijwilligers in het bestuur en op hoogwaardige sleutelfuncties in de landelijke organisatie. Een vraag die bij uitstek een combinatie van strategisch organisatieadvies, interim management en werving & selectie vergt en die door een gezamenlijk team van beide bedrijven wordt ingevuld. 

5 december 2016