assessments

Assessments

Voor onze assessmentpraktijk werken wij samen met LabV. Met deze samenwerking kunnen wij nóg beter en flexibeler inspelen op selectie-, loopbaan- en ontwikkelvraagstukken. LabV heeft oog voor nieuwe vormen van leiderschap met innovatieve werkvormen en is onder andere gespecialiseerd in (leadership) development assessments. Deze bieden enerzijds een objectief beeld van talenten en ontwikkelpotentieel en vormen anderzijds een doeltreffende manier om versneld te leren.
 

Bekijk website LabV

Hoe werkt het?

Met LabV bieden wij kwaliteit op het gebied van assessments en aanvullende coaching aan onze opdrachtgevers. Onze assessments en coaching kunnen ook volledig digitaal worden aangeboden, zoals hieronder beschreven.

(Online) Assesments

Voor het interactieve gedeelte geniet face-to-face contact nog altijd de voorkeur. Hier is ons kantoor op ingericht, zodat op gepaste afstand wordt gewerkt. Voor onze online gesprekken gebruiken we videobellen zoals Google Meet (inclusief presentaties, interviews, management simulaties en rollenspellen).

Individuele coaching

Er wordt veel van jou (en je team) gevraagd.  Andere, nieuwe dingen dan je gewend was. Daarom is het van belang om ook tijd te nemen om te reflecteren. Hoe ga jij om met veranderingen? Wat doet het met je? Hoe zit dat bij de mensen in je team?  Lukt het om een draai te vinden, proactief te blijven en nieuwe doelen te stellen.Wij kunnen individuele coaching aanbieden via een wandelcoaching in de natuur (uiteraard op gepaste afstand) of via een online beeldverbinding.

Wanneer zet je assessments in?

Wij gaan op coachende wijze in gesprek met kandidaten en gaan samen op zoek naar kwaliteiten en ontwikkelpunten. Assessments worden onder andere ingezet:

  • ter ondersteuning bij in, - door- en uitstroom vraagstukken
  • in het kader van werving & selectie
  • bij een interne selectie procedure bijvoorbeeld in het kader van een reorganisatie of fusie
  • als startpunt van een coach-of ontwikkeltraject
  • als startpunt van een loopbaan (her) oriëntatie traject
  • als 0-meting bij een management development traject
  • als onderdeel van een teamontwikkeltraject of samenwerkingsvraagstuk

Assessments toepassen in je eigen organisatie?