RO 2023

Organisatieadvies

Rieken & Oomen is een onderdeel van organisatieadviesbureau Rijnconsult, waar samenwerking in het hart van de organisatie zit. Rijnconsult heeft een sterke focus op waarden als kwaliteit, maatschappelijke impact en mensgerichtheid. Daarnaast zijn ze binnen hun organisatie, net als wij, actief in de publieke sector en werken zij ook samen met gemeenten en provincies, zorginstellingen, maatschappelijke en zakelijke dienstverlening en onderwijs.

Met deze intensievere samenwerking kun je profiteren van een breder aanbod, waardoor je naast werving- en selectievraagstukken ook bij ons terecht kunt voor alle adviesdiensten op terreinen als samenwerkingsverbanden, leiderschap, strategie en mens- en teamontwikkeling. Zo zien wij bijvoorbeeld bij de implementatie van grote veranderingen in de langdurige zorg en bij gemeenten in het sociaal domein dat strategie, aanpak en mensen hand in hand gaan en samen bepalend zijn voor succes.

In de praktijk betekent deze samenwerking dat wij blijven opereren onder onze eigen merknaam en volgens onze eigen werkwijze, waarmee privacy van onze relaties en kandidaten gewaarborgd blijft.

Wij komen graag een keer bij je langs om de mogelijkheden op het gebied van organisatieadvies te bespreken. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen voor meer informatie of bij vragen.

Website Rijnconsult

Kunnen wij je helpen met een organisatievraagstuk?

Uitgelicht