Referenties

"Mijn ervaring met Rieken & Oomen is heel positief. De communicatie was heel accuraat en de gesprekken waren goed en persoonlijk. Vooral vanwege het persoonlijk karakter en de eerlijkheid beveel ik Rieken & Oomen zeker aan."

Geplaatst: Sandra Beurskens als lid Raad van Toezicht bij Proteion

"Mijn ervaringen met Rieken & Oomen zeer positief. De functie-omschrijving en functie-eisen zijn uitgebreid vastgelegd en in een eerste gesprek prima toegelicht. De doorloop- en reactietijden vanuit Rieken & Oomen vond ik aangenaam kort. De tussentijdse terugkoppeling was steeds goed gedocumenteerd/onderbouwd en de communicatie open.  Slagvaardige interne samenwerking bij R&O door betrokkenen op deze opdracht was merkbaar en staat voor een gedegen en professionele organisatie waar je je een gewaardeerd kandidaat voelt!" 

Geplaatst: Mark Vondenhoff als lid Raad van Commissarissen bij Parkstad Limburg Theaters

"Rieken & Oomen opereert professioneel en deskundig, hebben kennis van zaken, maar daarnaast werken er mensen die zeer prettig zijn in de omgang. Tijdens de gesprekken vond ik de rol van de adviseur prettig. Het voelde duidelijk dat zowel de opdrachtgever als ik op een adequate wijze begeleid werden."

Geplaatst: Emmy van der Maarel als lid Raad van Toezicht bij SKPO

"Professionele begeleiding bij het samenstellen van de raad draagt bij aan complementariteit en voorkomt ‘blinde vlekken’ als de focus enkel ligt op profielen. Een goed functionerende raad is geen orgaan van deskundigen maar een deskundig orgaan. De adviseur geeft er steeds blijk van erg goed op de hoogte te zijn van de organisatie van opdrachtgever."

Geplaatst: Erik Wessels als lid Raad van Commissarissen bij Parkstad Limburg Theaters


"Betrokken en vakkundig, heb ik de ondersteuning van de adviseur ervaren,  in het aanscherpen van mijn profiel. Het resultaat is dat ik mijn drijfveren en ambities heel helder heb en een scherpe focus heb naar de toekomst."

Carla Smedema na afloop van het Carriere Advies Gesprek

"Het hele traject met Rieken & Oomen heb ik als bijzonder plezierig ervaren.  Zeer professionele adviseur, die in prettige gesprekken echt tot de kern wist te komen, goede vragen stelde, betrokkenheid toonde, makkelijk kon schakelen en flexibiliteit bood toen de omstandigheden hierom vroegen. De hele procedure verliep op een duidelijke, goed georganiseerde wijze met kennis van de sector. Ik voelde me als kandidaat gezien en in hele goede handen.  Dank voor deze waardevolle ervaring."

Geplaatst: Martine Overdijk, lid Raad van Toezicht bij SKPO

"We kijken terug op een uiterst professionele en plezierige ervaring met een prima resultaat."

Peter Berkhout, voorzitter RvT Stichting Pluspunt, procedure directeur-bestuurder

"De hoge mate van betrokkenheid en persoonlijk contact is van grote waarde. Daarnaast beschikt Rieken & Oomen over veel inhoudelijke kennis ten aanzien van dit type rollen. Door dit soort kennis aan de sollicitant aan te reiken geven ze je het oprechte gevoel dat ze willen dat je slaagt. Ook voor de wervende partij neemt Rieken & Oomen alles uit handen, waardoor er een klimaat wordt geschapen om in openheid en rust wederzijdse ambitie en voorkeur te verkennen."

Geplaatst: Hanneke Koppers, lid Raad van Toezicht bij SKPO

"Samenwerking met Rieken & Oomen was prima, uiteindelijk kwalitatief goede invulling van de vacature. Procedure bestond uit twee rondes. Eerste ronde viel tegen (kan aan de arbeidsmarkt liggen). Tweede ronde prima!"

Chrit de Coning, voorzitter Raad van Toezicht, Dynamiek Scholengroep, procedure lid Raad van Bestuur

"Rieken & Oomen is goed thuis in regionale netwerken en daardoor in staat gebleken om onze wens naar meer diversiteit in de Raad van Toezicht en College van Bestuur naar tevredenheid te vervullen.”

Inge Willems, voorzitter Raad van Toezicht Helicon Opleidingen, procedures voorzitter en lid College van Bestuur

"Wij zijn blij dat we bij de invulling van twee managementfuncties gebruik hebben kunnen maken van het netwerk van Rieken & Oomen. Het was ons anders niet gelukt deze kandidaten te interesseren voor een carrière bij Mondriaan. We zijn zeer tevreden met de benoemde kandidaten."

Jean-Paul Essers, voorzitter Raad van bestuur Mondriaan, Heerlen (procedure Sectordirecteur Selectieve Zorg en Manager Business Control)

"Deskundig, zakelijk en neemt niet de verantwoordelijkheid van de RvT over."

Geert Derks, lid Raad van Toezicht Sociom, Cuijck (procedure directeur-bestuurder)

"Ik vind de adviseur die mij tijdens de procedure begeleid heeft erg professioneel en briljant! Voor mij was zij gedurende de gesprekken waar zij ook bij aanwezig was, een veilig baken. Ik heb daar veel aan gehad. Ook haar terugkoppelingen en feedbackmomenten waren bijzonder concreet voor mij om gedurende de verschillende fases van de gesprekken iets mee te doen. Ik zou Rieken & Oomen van harte aanbevelen als partner bij werving & selectie opdrachten."

Geplaatst: Soraya Kanhai, manager bij Amnesty international

"Mijn ervaringen met Rieken & Oomen zijn zeer positief. Een professionele, maar vooral ook persoonlijk betrokken begeleiding. Duidelijke terugkoppelingen uit de gesprekken, een positief kritische feedback en zeer bruikbare adviezen, waarvan ik zeker gebruik heb gemaakt. Ook eerdere ervaringen met Rieken & Oomen waren van een vergelijkbare kwaliteit. Ik zal zeker Rieken en Oomen aanbevelen als partner bij W&S opdrachten."

Geplaatst: Ton Donders, sector directeur Selectieve Zorg Mondriaan

"De adviseurs van Rieken & Oomen zijn deskundig in het samenbrengen van de vraag van de opdrachtgever en de competenties van mogelijke kandidaten. De communicatie verloopt soepel, vragen worden correct en snel beantwoord en de begeleiding richting gesprekken is prima. Afspraken worden nagekomen. Door de aanwezigheid van de adviseur tijdens de gesprekken wordt de procedure bewaakt maar krijgt de opdrachtgever alle ruimte om kandiaten op eigen wijze te beoordelen. Het contact en de ervaringen met Rieken en Oomen heb ik dermate plezierig gevonden, dat ik hen zeker zou aanbevelen als partner bij werving en selectie." 

Geplaatst: Anja Thijs, voorzitter Raad van Toezicht SGL

"Snel en slagvaardig."

Gemeente Kampen (procedure concernmanager)

"Mijn ervaring met Rieken & Oomen is een respectvolle contact name, adequate communicatie, tijdig en helder, realistische verwachtingen en een positieve terugkoppeling; ook als ik niet de functie had gekregen, zou ik vertrouwen in een volgende sollicitatie hebben gehad."

Geplaatst: Thea van Riel, lid Raad van Toezicht Stichting Prodas

"Fijn, professioneel, kundig en warm."

Geplaatst: Robert Bukkems, lid Raad van Toezicht Stichting Prodas

"Rieken en Oomen zal ik zeker aanbevelen als partner bij opdrachten voor werving en selectie. De markt in Zuid-Nederland is een heel andere dan dat de bureau's in de Randstad kunnen inschatten. Couleur locale is in deze zeer belangrijk. Hier liggen jullie belangrijkste troeven. Zowel naar jullie kennis bij de opdrachtgevers als ook naar de kandidaten."

Geplaatst: Martijn Lamberti-Henquet, commercieel directeur bij WSP Parkstad

" Leuke warme mensen, persoonlijke,oprechte en geïnteresseerde aandacht. Een zorgvuldige procedure en communicatie. Prettig de aanwezigheid tijdens de gesprekken."

Geplaatst: Anneke Wolters, Tactisch manager Thuiszorg bij Proteion

"Erg goed, behulpzaam vanuit de ondersteuning en steeds een open, eerlijke en integere begeleiding. Goed bereikbaar. Erg prettig."

Geplaatst Cyrille van Bragt, lid College van Bestuur bij Helicon Opleidingen

"De adviseur van Rieken & Oomen maakt tijd om een goed beeld te krijgen van jou, als kandidaat maar daarnaast ook om de functie inhoudelijk goed over te brengen."

Geplaatst: Barry Braeken, voorzitter Raad van Toezicht MEE Zuid-Limburg

"Rieken & Oomen: prima, zorgvuldig en persoonlijk."

Geplaatst: Joos Jacobs, lid Raad van Commissarissen bij Woongoed2-Duizend

"Rieken & Oomen levert een goede bijdrage in de brede/gezamenlijke werving met alle belanghebbenden."

 

"Zeer duidelijk in wat men zocht en ook zeer kundig in het zoeken naar de juiste kandidaat. de adviseurs van Rieken & Oomen weten waar ze over praten en kunnen een goede keuze en afweging maken m.b.t. de keuze van kandidaten die een opdrachtgever zelf wellicht niet had kunnen maken."

Geplaatst: Roy van den Hove, lid Raad van Toezicht MEE Zuid-Limburg

"Gedurende de hele procedure heb ik de communicatie als duidelijk en open ervaren. Ik werd goed geïnfomeerd en kreeg eerlijke en relevante feedback. Ik voelde me gesteund door tips die ik kreeg. De begeleiding was zowel zakelijk als persoonlijk."

Geplaatst: Lidy Evenhuis, als bestuurder bij SGL.

"Contacten met de adviseurs van Rieken & Oomen verlopen altijd heel prettig: correct, met voldoende informatie over de functie en opdrachtgever. Ook na afloop van een gesprekronde wordt er uitgebreid en nauwkeurig teruggekoppeld. Ik werk graag samen met Rieken & Oomen en kan samenwerking aanbevelen."

Geplaatst: Ine Creemer, lid Raad van Toezicht bij Dynamiek Scholengroep.

 

"De begeleiding door de adviseur van Rieken & Oomen tijdens de procedure heb ik als steun ervaren. Hierdoor kwam ik goed tot mijn recht."

Geplaatst: Ward Vijgen als Bestuurder bij Stichting Trajekt

"Uitstekende ervaring met Rieken & Oomen. Aangenaam en professioneel, prima begeleiding in het proces."

Geplaatst: Johan Janssen lid Raad van Toezicht bij Dynamiek Scholengroep

"Prima begeleiding bij een uitzonderlijke procedure. Er wordt meegedacht."

Dynamiek Scholengroep (procedure drie leden Raad van Toezicht)

"Rieken & Oomen denkt echt met je mee bij het invullen van een vacature."

Helicon (procedure lid Raad van Toezicht)

''Snelle, efficiënte en prettige manier om tot de beste kandidaat te komen."

Woonveste (procedure voorzitter Raad van Commissarissen)

"Ik heb de procedure met Rieken & Oomen als constructief prettig ervaren, ontving tijdig informatie over de procedure, relevante documenten, eisen, wensen en verwachtingen werden uitgesproken en de gesprekken waren van voldoende niveau en diepgang. Ik zal Rieken & Oomen zeer zeker aanbevelen bij werving & selectie opdrachten.'"

Geplaatst: Diana van Trigt, lid Raad van Toezicht bij Land van Horne

"Mijn ervaringen tijdens de procedure waren heel positief: Rieken & Oomen werkt heel zorgvuldig, onderhoudt op een prettige manier het contact en is goed bereikbaar. Ik zou Rieken & Oomen zeker aanbevelen bij dit type werving & selectie opdrachten."

Geplaatst: Marie-Thérèse Dubbeldam, lid Raad van Bestuur Woonpunt

'Tijdens de procedure voor deze vacature was de adviseur helder en objectief over het proces. Ze gaf duidelijke feedback over wat ze observeerde. Dat hielp mij om meer focus aan te brengen. Jullie hebben goed zicht op wat de opdrachtgever wil en wat er speelt in de organisatie.' 

Geplaatst: Annette Prinsen, lid Raad van Toezicht Helicon Opleidingen

'Tijdens het selectieproces van de vacature bij Helicon, heeft de adviseur me telkens persoonlijk advies gegeven dat nuttig was voor de volgende ronde. Met dat advies kwam ik goed beslagen ten ijs, waardoor het gesprek zelf op een hoger plan kwam. Daarnaast vond ik het assessment bij Rijnconsult, als partner van Rieken & Oomen, echt een zeer waardevolle dag. De begeleiding van kandidaten is to-the-point en persoonlijk. Jullie weten wat er in de sector speelt en weten daardoor welke richting nodig is in een procedure. Rieken & Oomen staat voor mij voor persoonlijke benadering en kennis van het onderwijs. lk zal jullie graag bij mijn collega-bestuurders in mbo en hbo aanbevelen.'

Geplaatst: Titia Bredee, voorzitter College van Bestuur Helicon Opleidingen

'Kort en krachtig!'

MEE Zuid-Limburg (procedure lid RvT) 

'Positief!'

PlatOO (procedure voorzitter RvT) 
 

Gaat voor ‘the perfect fit’ !

De heer K. Bonnema, bestuurder SCHUNCK* in Heerlen

'Rieken & Oomen heeft de Raad van Commissarissen van de Nederlandse Waterschapsbank vakkundig en met gevoel voor verhoudingen geholpen met de vervulling van een zetel in de raad waarvoor de aandeelhouders, de waterschappen, een voordracht kunnen doen. Naast beoordeling van deze voordrachten heeft R&O een longlist opgesteld met vrouwelijke kandidaten. R&O heeft de selectiecommissie ondersteund door marginaal te toetsen op de eisen die de toezichthouder stelt en door kandidaten te screenen met behulp van wegingscriteria gebaseerd op het profiel. Wij vonden het plezierig dat R&O proactief heeft meegedacht over de wijze waarop het keuzeproces transparant naar de aandeelhouders kon worden gecommuniceerd.'

Age Bakker, voorzitter Raad van Commissarissen, Nederlands Waterschapsbank, Den Haag

'Vanuit verschillende rollen heb ik met Rieken & Oomen samengewerkt. In mijn ogen is het bureau een betrouwbare en deskundige partner waar ik graag mee samenwerk.'

Thea Bongers, Programmadirecteur WMO / Innovatie, Stichting Dag- en Woonvoorzieningen, Roosendaal 

'De adviseur heeft ons op voortreffelijke wijze begeleid, adviseerde duidelijk en hield ons zo nu en dan een spiegel voor. Dat heeft ons zeer geholpen tijdens het keuzeproces!'

Henk Evers, burgemeester gemeente Nederweert