Bij ons werken

bij ons werken

De praktijk is waar het allemaal om draait. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in de top een enorm verschil kan maken en zetten ons daar ook graag voor in. Onze klanten waarderen ons om deze visie en ook onze persoonlijke aanpak. Wij weten ze vaak te verrassen met onverwachte matches.

Deel jij ook onze visie en ben je een stevige gesprekspartner voor bestuur en management, met een veranderkundige blik en commercieel vermogen? Vanwege onze groei zijn wij altijd op zoek naar een mooie aanvulling op ons team. 

Waarom werken bij Rieken & Oomen?

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Verder krijg je alle ruimte en support om jezelf te ontwikkelen.

Een dag in de maand komen we samen op het hoofdkantoor van ons moederbedrijf Rijnconsult om te sparren over organisatie vraagstukken. Alle medewerkers van Rieken & Oomen zijn ook mede-eigenaar van Rijnconsult. Iedereen krijgt de kans om een deel van Rijnconsult te kopen. De winst verdelen wij aan het eind van het jaar met z’n allen. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

We zijn benieuwd naar jou

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Ben jij een stevige gesprekspartner voor bestuur en management, met een veranderkundige blik en commercieel vermogen? Stuur dan een open sollicitatie met een motivatie en CV naar ons.

Mail je CV