Toezichthouders

Toezichthouders en commissarissen bij organisaties met een maatschappelijke functie moeten hun werk doen in een steeds complexer wordend krachtenveld van overheid, markt en samenleving.

Voor organisaties:

Voor u als opdrachtgever kan Rieken & Oomen uw organisatie ondersteunen met de werving en selectie van toezichthouders en commissarissen. Vanuit onze expertise vinden we het van belang dat een zorgvuldige procedure, een juiste profielschets en een zorgvuldig traject van werving en selectie bijdragen aan een evenwichtige samenstelling van de Raad van Toezicht, aan een harmonieuze opbouw van kennis, kunde en karakters en aan een goede samenwerking met de Raad van Bestuur. Wij beschikken over een omvangrijk en gekwalificeerd eigen bestand met kandidaten uit alle delen van het land en divers qua achtergrond. Naast het bestand staat de jarenlange ervaring van de adviseurs garant voor een zeer uitgebreid netwerk van toezichthouders, bestuurders en directeuren. Onze adviseurs zijn zelf actief in toezichthoudende functies. Ook vanuit deze eigen rol als toezichthouder zijn onze adviseurs goed geïnformeerd over de opvattingen en ontwikkelingen van goed toezicht. Deze expertise stelt hen in staat u in dit traject professioneel en met succes te ondersteunen.

Voor kandidaten:

Voor u als kandidaat kan Rieken & Oomen bemiddeling tot stand brengen naar een rol als toezichthouder of commissaris. Heeft u, of ambieert u een bestuurlijke of toezichthoudende functie, dan nodigen wij u uit om uw gegevens bij ons te registreren. Via deze inschrijving houden wij u op de hoogte van passende posities. Uw gegevens behandelen wij uiteraard vertrouwelijk.

toezichthoudrs