Interim-management nr 3 in MT1000

De interim-tak van Rijnconsult en Rieken & Oomen is al meer dan 25 jaar een begrip. Vandaag zijn we, na klantenonderzoek van vakblad Management Team (MT1000), uitgeroepen tot derde meest klantgerichte bedrijf van Nederland in de sector interim-management. Van onze klanten krijgen we altijd veel positieve feedback over onze snelle en kwalitatief goede plaatsing van interim kandidaten. Dat we nu op nummer drie staan in de MT1000 als meest klantgerichte bedrijf is natuurlijk een hele mooie blijk van waardering. We zijn trots op alle interim-managers die dit hebben gerealiseerd met ons! Bovendien danken wij onze opdrachtgevers voor het geschonken vertrouwen.

Jaarlijks doet zakenblad Management Team onderzoek naar welke adviesbureaus de hoogste ogen gooien en meeste tevredenheid genieten onder klanten. Voor de 2021-editie van het onderzoek (bekend als de MT1000) werden beslissers gevraagd om zakelijke adviesbureaus te beoordelen met een Net Promotor Score (NPS) en op drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Onze interim-praktijk scoorde op het gebied van klantgerichtheid heel hoog en daarmee staan we op de derde plaats.

Vanuit Rijnconsult werken wij met interim-managers aan organisatie-ontwikkelvraagstukken, vanuit Rieken & Oomen verzorgen wij de invulling van tijdelijke vacatures. Een kordate analyse van de situatie en het gezochte profiel, een voortdurende opdrachtbegeleiding door schaduwmanagement en een scherpe tariefstelling maken onze dienstverlening hoogwaardig en aantrekkelijk.

Dus is er extra versterking nodig? Wij helpen je graag verder!

Bel ons vrijblijvend via 030 298 42 50 of stuur een mail naar secretariaat@rijnconsult.nl  of info@riekenoomen.nl

Bekijk onze interimpagina


Bekijk het artikel in MT