Internationale vrouwendag 2022

Solidariteit - De Kracht voor verandering

De wereld staat op dit moment stil bij de rechten van de mens en toont zich solidair met de mensen in oorlogsgebieden. Dat is hard nodig. Vandaag is het internationale Vrouwendag met als thema “Solidariteit en kracht voor verandering”.  Ook in oorlogstijd is het van groot belang vrouwen een stem te geven en te luisteren naar hun perspectief.  Anno 2022 is dit nog steeds keihard nodig.

Rieken & Oomen zet zich sinds 1988 hard in voor meer vrouwen aan de top. Onze missie is gestart vanuit een ideële waarde. Nu, jaren later, is ook wetenschappelijk aangetoond dat organisaties die door vrouwen worden bestuurd, innovatiever zijn, minder risico’s aangaan, hogere omzet en winst behalen.

Daarnaast is er ook nog de winst voor de samenleving. If you can see it, you can be it , maakt dat meer meisjes al op jonge leeftijd meekrijgen dat het heel normaal is om als vrouw een toppositie te vervullen.

Bij Rieken & Oomen zijn wij bijzonder trots dat wij door het plaatsen van deze Topvrouwen aan deze kanteling hebben mogen bijgedragen!

Bekijk onderstaande video van onze geplaatste vrouwelijke kandidaten:

 

geplaatste vrouwen