Maatschappelijke impact door diversiteit

Impactvolle organisaties kenmerken zich onder andere door een goed oog voor een divers samengesteld personeelsbestand. Maar hoe regel je dat? Dat begint bij een goed verhaal over de toegevoegde waarde van de organisatie. Niet voor de aandeelhouder maar voor de maatschappij. Bij Rieken & Oomen zien zij dat graag. Vanuit onze passie voor maatschappelijk betrokken organisaties en het werken met kandidaten die deze waarde net zo omarmen als wij, adviseren wij onze relaties over hoe deze impact kan worden vergroot. Belangrijk omdat we leven in een tijd waarin grote maatschappelijke uitdagingen aan de orde zijn. Het vraagt een brede blik en interesse voor de wereld om ons heen.

Wij werven voor sleutelposities en als we ons werk goed doen, maken onze opdrachtgevers gezamenlijk de wereld een stukje mooier en werken we samen aan een maatschappij die voor iedereen gezond is en voor iedereen kansen biedt. Hoe geweldig is dat!

Rieken & Oomen onderscheidt zich bovendien dit jaar al 35 jaar op het leveren van impact vanuit diversiteit. Naast een stevig en doorleefd verhaal over de toegevoegde waarde van de organisatie gaat het er ook om dat een organisatie in het verlengde daarvan niet meer van hetzelfde aantrekt maar dat een organisatie het zichzelf ook toestaat om andersoortige types aan zich te binden. Onze begeleiding richt zich op het maken van ruimte voor mensen met een andere achtergrond of bagage dan je zou verwachten maar waarmee wel een mooie bijdrage aan de toegevoegde waarde wordt geleverd. Wil jij ook werken aan meer impact door gericht aandacht te besteden aan diversiteit? Laat het ons weten! We denken graag met je mee!

Auteur

Afbeelding
Marcella
Marcella Rijkschroeff
18 september 2023