Terugblik Topvrouwen event SER

In juli waren onze adviseurs Jihane Ben Massoud en Eveline van Westerop te gast bij de Sociaal-Economische Raad (SER) voor het Topvrouwen event in Den Haag. Een mooi initiatief van de SER om getalenteerde ‘board-ready’ vrouwen zichtbaar te maken en zo het aandeel vrouwen in topposities en boardrooms te vergroten. 

Ondanks dat veel organisaties het belang van diversiteit in de top onderschrijven, groeit het aantal vrouwen en mensen met een culturele achtergrond in de top maar gestaag. SER Topvrouwen onderschrijft het belang van een grotere vertegenwoordiging van vrouwen in de top van Nederlandse organisaties. Een missie waar Rieken & Oomen ooit uit is ontstaan. 

Rieken & Oomen staat al ruim dertig jaar bekend om de grote hoeveelheid vrouwen die zich bij ons melden en die wij weten te plaatsen in aansprekende topfuncties. Onze oprichtster Tiny Rieken kreeg in 2019 zelfs een koninklijke onderscheiding vanwege haar grote verdienste voor het bevorderen van de positie van vrouwen in topposities en in de maatschappij.

Ontzettend boeiend om te zien hoeveel Topvrouwen er tijdens het event aanwezig waren. Vrouwen die werken in uiteenlopende sectoren met een grote gemene deler: een enorme drive, talent en ambitie. 

Rieken & Oomen zal ook op het speeddate event van SER Topvrouwen aanwezig zijn op 2 november in Den Haag. Wij kijken er naar uit om daar te spreken met getalenteerde topvrouwen.

W
ij zijn voortdurend op zoek naar voortdurend talentvolle vrouwen voor vaste en interimfuncties voor onze opdrachtgevers. Ben jij een getalenteerde, ervaren topvrouw en ben je beschikbaar als directeur, commissaris, lid van de Raad van Bestuur of lid van de Raad van Toezicht? Dan nodigen wij je van harte uit om je in te schrijven in onze Rieken & Oomen database.

Schrijf je in

 

12 september 2022