Werkwijze en resultaat

Onderscheidend vermogen en focus op diversiteit

De beste kandidaat is vaak niet de meest voor de hand liggende. Daarom kijken we verder en vragen we door. Sinds onze oprichting schromen we niet geijkte patronen te doorbreken en gebaande paden te mijden. Dat leidt niet zelden tot onverwachte oplossingen die uiterst succesvol zijn. Het maakt ons bovendien het bureau bij uitstek voor opdrachtgevers met een diversiteitsdoelstelling.

Menselijke maat

De schaalgrootte van ons bureau is en blijft zodanig dat kwaliteit, betrokkenheid, snelheid, vertrouwelijkheid en een prettig contact met opdrachtgever én kandidaat gewaarborgd zijn. De lijnen zijn kort. Opdrachtgevers en kandidaten worden niet 'in de wacht' gezet. Wanneer u belt of mailt naar ons bureau, neemt een van onze secretaresses de telefoon aan of krijgt u van een van hen bericht.

Praktijkervaring en engagement

De praktijk is waar het allemaal om draait. Daarom hebben de adviseurs van Rieken & Oomen zelf leidinggevende functies bekleed. Zij weten waaróver ze het hebben en zijn theoretisch goed onderlegd. En met een flinke dosis gezond verstand en inlevingsvermogen, de nodige levenservaring en een solide maatschappelijk engagement maken zij het inzicht waar dat management altijd om de mensen draait.

Ruim vijfentwintig jaar succesvol

Wat is het geheim achter het ruim vijfentwintigjarige succesverhaal van Rieken & Oomen? In de eerste plaats zijn we natuurlijk uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt. En met onze uitgebreide ervaring zijn we in no time thuis in elke organisatie en zetten we uw wensen en ambities om in glasheldere taakomschrijvingen en adequate functie- en competentieprofielen. Door gebruik te maken van ons netwerk, inclusief een omvangrijk en exclusief bestand van managers, professionals, bestuurders en toezichthouders, bemiddelt Rieken & Oomen zo goed als altijd met succes. Vanzelfsprekend zorgen we voor een efficiënte planning en begeleiding van de gehele procedure.

Rieken & Oomen is aangesloten bij Summum.nu (voorheen OAWS, de Orde van Adviseurs van Werving en Selectie).