Werkwijze en resultaat

Werkwijze

De hoofdmoot van ons werk bestaat uit volledige trajecten van werving en selectie. Zo’n traject loopt van een nauwkeurige beoordeling van de situatie, via een efficiënte wijze van werving, tot en met een zorgvuldige evaluatie en nazorg. Dit betekent echter niet dat Rieken & Oomen een standaardprocedure voorstaat. Integendeel: úw wensen en ambities - als kandidaat én opdrachtgever - staan altijd centraal voor ons. Ook voor interim-management, projectmanagement of tijdelijke aanstellingen bent u bij ons aan het goede adres.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het geheel, maar ook voor de onderdelen. Op uw verzoek stellen we bijvoorbeeld een functieprofiel op, helpen we uw sollicitatiecommissie of voeren we loopbaanadvies- of coachingsgesprekken. Natuurlijk staan we u terzijde met informatie en advies over alles wat van belang is, zoals het voeren van selectiegesprekken, de functie van persoonlijkheidsonderzoek, inwerkprogramma’s of coachingstrajecten. Als het nodig is, geven we de zaak uit handen. Onze specialisatie ligt met name in het maken van de perfecte match voor functies binnen directies, management en Raden van Toezicht. Uiteraard nemen wij u ook de agendaplanning en de persoonlijke en administratieve behandeling van sollicitanten uit handen. Onze werkwijze is nooit routinematig, maar altijd toegesneden op uw wensen.

Resultaat

  • Onze inspanningen leiden in 97% van de gevallen tot duurzame en succesvolle benoemingen.
  • Tijdens onze evaluatiegesprekken met opdrachtgever en kandidaat toetsen we of beide partijen tevreden zijn over de samenwerkingsrelatie. We hanteren een garantieperiode van negen maanden als blijkt dat de benoemde kandidaat tóch niet voldoet aan uw verwachtingen.


Ons hoofdproces

Klik op het plaatje voor een vergroting. Het hoofproces zijn de rode iconen. De blauwe iconen zijn de optionele keuzes. In overleg is maatwerk altijd mogelijk.


proces